-

Så jävla dålig. Jag gör fan ingenting. Jag har ingen ork, ingen energi, ingen vilja. Hur kan man tappa viljan att leva? Hur kan man tappa orken att leva?

Bara dåligt samvete. Är inte ens värd någonting. Är inte ens värd dig. (Usch så egoistiskt och uppmärksamhetskrävande det låter.)
Fast jag vill ju ingenting annat än att vara nära dig. Jag vill ju ingenting annat än att få älska dig.

Sluta. Ta. Sönder. Mig. Då.

.

Kim

Jag orkar inte mer. Stänger av nu. Läs mitt liv, min ångest och mina känslor. Klart du inte slutade läsa Kim. Jag är inte så dum. Jag blottar mitt liv för dig här.
Du ska inte ens veta saker som står här. Du vet för mycket nu. Och då syftar jag inte på andra namn.

(Varför går det inte att ladda upp bilder längre? Bara jag som har det problemet? Blir galen, min blogg är fedt tråkig utan bilder lolz. Fast det är tråkig ändå, men iaf.)

.

Ångest för allt.

Ångest för skolan. Ångest för Patric (vad fan ska jag göra?). Ångest för Robin (fan vad jag älskar dig ändå.). Ångest för Wille (du är finaste i världen, men jag vill inte vad du vill. Förlåt). Ångest för skolan. Ångest för gymnasievalet. Ångest för min frånvaro. Ångest för skolan. Ångest för rökningen. Ångest för allt. Allt ett stort jävla blurr av ångest. Det är dimmigt, jag ser inget ljus.

(Eller jo, kanske, ett svagt litet, litet ljus där borta. I april, den 17. Håkan Hellström i Stockholm. Jag ska ha biljetter. Dot end.)

-

Jag saknar oss. Jag saknar det där ''Godmorgon älskling, sovit gott?<3". Jag saknar det där "Godnatt mitt hjärta, jag älskar dig<3". Jag saknar när VI var en självklarhet. Jag vet att vi skulle vara perfekta. Jävla avstånd.

-

Life doesn't make sense. 
I need to stop caring. I need to stop thinking.


-

Som en enda stor motsägelse.
Fri och fången.
Stark och svag.


FML

Fyfan. Jag kommer aldrig kunna förlåta mig själv för det här. Jag fick varken åka till skolan eller stan för att träffa Robin idag för att jag fortfarande är sjuk. Dö. Jag var så fruktansvärt glad för att jag skulle få träffa honom.
(Det spelar inte någon jävla roll. Lika bra att jag sväller, då kanske jag inte spricker lika lätt.)

-

Jag orkar inte med dig. Vill inte se ditt nummer på displayen. Vill inte se ditt namn på facebooks vännerförfrågningar. Vill inte se dig i skolan. Vill inte se dig alls, någonstans. Sluta förstör mitt liv.

(Btw så ska jag träffa Robin imorgon. Blev sjukt glad när jag fick veta att han skulle till Stockholm. Jag började verkligen skaka för att jag blev så glad haha. Vad fan är det för fel på mig liksom! Hoppas bara jag inte får tillbaka mina känslor för honom. Det skulle bli lite jobbigt med tanke på att han bor i fucking Jönköping.)

-

Din kyss
var bara

bra.

22 okt.

Mina fingrar mot din bröstkorg är det finaste.
Mina fingrar mot din bara hud.
Jag känner dina hjärtslag.
Vetskapen om att det enda
som är mellan min hand
och ditt hjärta är din hud,
är det finaste.
Din hand om min midja,
min hand i din.
Fint.

Filten du lånade luktar som dig.
Jag ska sova med den inatt.
Jag hoppas du kommer sover gott,
för det kommer jag göra.
Jag hoppas du tänker på mig,
för jag kommer tänka på dig.

Don't give up on me.. I'm only pushing you away to see if you'll keep trying.

.

RSS 2.0