...

Nu sitter jag här med stigande tårar igen, både pga ilska och för att jag är extremt sårad. Du kan kalla mig vad fan du vill, ful, fet, äcklig, jobbig, dum, idiot, men kalla mig fan inte självisk! Det enda jag gör är att anpassa mig efter andra, jag utsätter mig själv för saker ingen annan skulle göra bara för att inte vara självisk. Så kom fan inte och säg att jag är självisk, det är det enda jag verkligen inte kan acceptera.

Jag är kär i en ängel

Hej alla glada! Och alla sura då. Just nu ligger jag ute i solen och har de nizz. Fast nä, nu gick solen i moln :c Men iaf, jag har egentligen inget vettigt att säga. Kanske att jag håller på att falla, igen. Och nu menar jag inte på ett dåligt sätt hihi. Som Håkan säger, jag är kär i en ängel.

-

En slöja för mina ögon, ett lock för mina öron. Jag stänger ute verkligheten och sjunker än en gång längre ner, in i mig själv.

Lalala

AAW, I knew it :*

It's only love

Lite dålig låt, men SHIT VILKEN COOL VIDEO!!!!!!!!

-

Jag hatar när ni bråkar och skriker mitt namn över hela kvarteret. Hallå, jag finns också.. (Tyvärr, kanske bör tilläggas)
Update:
Fan, vill gå ner till mitt rum, men vågar inte röra mig. Sitter helt tyst och stilla i soffan. Rädda mig, någon?

MUMSSeriöst, DET HÄR ÄR GREJEN!!!!!

Dagens HAHAHA <3*ontimagenavskratt*

KERLEK


Fåglar är grejen!

Seriöst, fåglar är grejen! Fåglar är fina, speciellt när dom ser ut som svarta V på himlen. Eller som här, som tatueringar på en handled. Tatueringar på handleder är fint, har alltid tyckt det. När jag blir 18 ska jag lätt skaffa det!


Söndagssysselsättning

Hej alla sötararaunderbara! (hah, nu kan jag äntligen säga hej till iaf någon, för nu har jag gett ut min blogg!)

Jag sitter i min säng och skriver på min skrivmaskin! Det har jag gjort i flera timmar nu, tröttnar aldrig. Det är en trevlig söndagssysselsättning :3 Det är ett sånt fint ljud också! Så lugnande. Egentligen har jag mest övat på att skriva, men nu har jag börjat på mitt första riktiga brev! Det ska bli kul att posta ^^ Det är till en väldigt speciell person. Jag ska visa sen, men det finns risk för att hon läser det här så jag tänker inte säga något namn förrän hon fått det! (Och ja, jag sa att det var en hon, och ja, det är en hon) Men nu ska jag fortsätta skriva på mitt brev, ha det bra!


P&L

BTW, GISSA VEM SOM SKA PÅ P&L :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D *happydance*

REMINGTON!!!

AAAAAAAAAAHHH JAG HAR KÖPT EN REMINGTONNNNNNNNNNNNN :D:D:D:D:D:D NIZZ ELLER VAD??!??!? HÄR FÅR NI OREDIGERADE FINFINA BILDER PÅ MIN ÄLSKLING <3

RSS 2.0